LM 2022.jpg

LM hurtigløp 2022

Aktiv Skøyteklubb og Oslo Skøiteklub står som arrangør av LM hurtigløp 2022. Mesterskapet vil bli arrangert på Frogner stadion 11.-13. februar 2022.

Arrangøren har klargjort stevneinvitasjonen til mesterskapet. Selve påmeldigsskjemaet vil bli sendt ut til klubber og kretser rett over nyttår.

Hotell bør bestilles snarest og senest innen 10. januar 2022. Deretter kan det ikke garanteres plass på hotellet da rom som ikke er booket slippes. Bestilling etter denne dato kan gjøres så lenge hotellet har ledig kapasitet.

invitasjon_LM_2022.pdf

Påmeldingsskjema LM 2022.docx

Påmeldingsskjema lagtempo LM 2022.docx

FS blir gjennomført ifølge FS løpsregler.

*Som tidligere har Lars Finsen opprettet en tilleggspremie under LM. Det vil bli beregnet et sammenlagtresultat for de som konkurrerer i alle fire distanser.

De som får best sammenlagtresultat får en pengepremie på 1000kr og boken "Alt om skøyter". Premiene er finansiert av salget av denne boken.

 
Smittevern: med bakgrunn i gjeldende retningslinjer for smittevern er det utarbeidet følgende smittevernprotokoll for Landsmesterskapet 2022.
Vi har fått spørsmål om det er anledning for publikum å delta under LM. Vi velger derfor å publisere det vi kan si noe om på nåværende tidspunkt.
Protokollen blir oppdatert i tråd med eventuelt nye vurderinger fra Regjeringen.
Med vennlig hilsen
Heidi Støen
Leder Hovedkomiteen LM 2022
Lerøy Statnett Fila Fuel of Norway ABUS Sparebanken Øst Medex