Skøyteskole 1.jpg

Skøyteskole

Norges Skøyteforbund har utviklet et komplett materiale til bruk for alle som arrangerer skøyteskoler i Norge.

Materialet består av en presentasjon, et kompendium og videosnutter som viser praktiske øvelser og måter å organisere skøyteskole aktiviteter på. Her er link til alle filmklippene som er gjort sommerstid og dermed på rulleskøyter: Videoer

Materiell:

NSF Skøyteskole kompendium.pdf

Planlegging, organisering og gjennomføring av Skøyteskole NSF.pdf 

Instruksjonsvideo (øvelser brukes også på is)

Koster kr 0,- Materialet er gratis å bruke og vi håper dette er til hjelp og inspirasjon for alle som vil aktivisere barn og unge (og gjerne voksne) på isen! Last ned presentasjon og kompendium og klikk deg inn på videofilmene og sett i gang!

Opplæring i skøyteskole?

Dersom det er ønske om praktisk opplæring i hvordan en skøyteskole kan gjennomføres, har NSF utviklet et 3 timers kurs for personer, klubber og/eller kretser som ønsker dette.

Kurset passer for deg som har lyst til å aktivisere barn på isen, men som har liten eller ingen praktisk erfaring med dette fra før. Kurset tar utgangspunkt i presentasjonene og kompendiet. Kurset kan tas på uke- eller helgedag etter avtale med kursholder.

Pris for skøyteskolekurs: 3.000,- (uavhengig av antall deltakere) + eventuelle reise- og oppholdskostnader tilkommer. Kurs avholdes på sted som passer best for kursdeltakere, dvs klubbhus eller i nærområde til skøytemiljøer rundt om i Norge.

Dersom du eller din klubb/ krets, ønsker opplæring, ta kontakt med Camilla Farestveit på mail: camillahhf@gmail.com og avtal dato.

Lerøy Sparebanken Øst Fila Borg forvaltning Polar Fuel of Norway Rudy Project Medex