Skøyteforbundet / Nyheter / 2020 / Kongepokal til Ida og Allan i et strålende NM

Kongepokal til Ida og Allan i et strålende NM

Allan Dahl Johansson, Aktiv SK og Ida Njåtun, Asker SK ble tildelt kongepokalene under NM enkeltdistanser i Vikingskipet.

Allan og Ida ble tildelt H.M. Kongens pokal etter mesterskapsrekorder og flotte prestasjoner på hver sin 1500m. I løpet av helgen ble det hele 7 medaljer på samboerparet, 3 av dem i gull, og alle 3 gull-løpene var i tillegg mesterskapsrekorder.

 

Selve arrangementet gikk knirkefritt, på tross av strenge koronarestriksjoner.

Asker SK har ikke hatt en lett oppgave med å arrangere NM 2020, men på tross av at plan A røk, plan B røk og til og med plan C røk, gjennomførte de et strålende NM med plan D. All honnør til Pieter Paul Furnee, Ståle Njåtun og alle dere andre i organisasjonskomiteen. 

 

Helgen ble preget av gode skøyteløp og mange flotte prestasjoner

Vi fikk fire mesterskapsrekorder, flere landsrekorder og en hel drøss med personlige rekorder. For å sitere Thorleiv Teigen, sjelden eller aldri har det vært så store endringer på den norske adelskalenderen som denne helgen.

 

Så tusen takk til Asker SK, HOA som leverte gode forhold og alle våre flotte skøyteløpere. Dette var en oppløftende helg for norsk skøytesport!

 

Alle resultater og rundetider i mesterskapet som ble eksemplarisk arrangert av Asker SK i Vikingskipet 30.10.-01.11.2020 

Protokoll NM Enkeltdistanser 2020.pdf

Lerøy Fila Fuel of Norway ABUS Medex