Skøyteforbundet / Nyheter / 2024 / Skøyteforbundet søker ny generalsekretær
Logo.png

Skøyteforbundet søker ny generalsekretær

Vår generalsekretær skal over i ny jobb i september, og vi søker derfor etter en ny person til å lede Skøyteforbundets administrasjon fremover.

Generalsekretær - Norges Skøyteforbund

Om stillingen

Norges Skøyteforbund (NSF) omfatter fem grener: kunstløp, hurtigløp, kortbane, inline, roller derby. NSF har en samlet administrasjon som dekker alle disse grenene. Da vår nåværende generalsekretær har valgt å søke nye utfordringer, søker vi hans etterfølger til å lede administrasjonen i NSF.

Generalsekretæren er ansvarlig for organiseringen av forbundets virksomhet og innehar det økonomiske og administrative ansvaret for driften av forbundet. Generalsekretæren skal også sørge for gjennomføring av vedtak gjort av NSFs styre.

Skøyter er en av Norges nasjonalidretter, og Norge har spesielt den siste sesongen befestet sin posisjon som en ledende hurtigløpsnasjon. Vi søker nå en dyktig leder til det administrative arbeidet i et forbund i sportslig fremgang. NSFs nye generalsekretær behøver ikke nødvendigvis å ha en skøytefaglig bakgrunn, men må ha en sterk interesse for skøytesport og et generelt sportsfaglig fundament. Vi leter etter en engasjert og handlekraftig kollega som er villig til å ta på seg utfordringer på alle nivåer. Du vil jobbe i et dynamisk miljø med mye kontakt både nasjonalt og internasjonalt. Vi kan love en jobb med mye fart, spenning og engasjerte mennesker.

• Budsjett- og økonomioppfølging
  • Markeds- og sponsoroppfølging
  • Medieansvar
  • Overordnet ansvar for forbundets interne og eksterne kommunikasjon
  • Styresekretær
  • Administrasjonens kontakt mot relevante utvalg i Norges Skøyteforbund
  • Kontakt med offentlige myndigheter og andre idrettsorganisasjoner, inkludert NIF, Olympiatoppen og ISU
  • Personalansvar
  • Ansvar for organisasjonsutvikling
  • Overordnet ansvar for alle administrative og økonomiske avtaler
  • Ansvar for planlegging og gjennomføring av Norges Skøyteforbunds aktiviteter i samarbeid med presidenten

Generalsekretæren rapporterer til styret i Norges Skøyteforbund ved presidenten.

Ønskede kvalifikasjoner

• God kunnskap om norsk og internasjonal idrettsorganisasjon
  • Behersker norsk og engelsk svært godt, både skriftlig og muntlig
  • Erfaring med prosjektplanlegging og gjennomføring
  • Erfaring fra teamarbeid
  • Ledererfaring

Personlige egenskaper

• Evne til å jobbe selvstendig, målrettet og strukturert
  • Villig til å påta seg alle typer oppgaver som kreves
  • Fleksibel i forhold til arbeidstid
  • Serviceinnstilt
  • Gode samarbeidsevner
  • Positiv og trives i møte med alle slags mennesker

Arbeidstid

• Noe reisevirksomhet må påregnes

Vi tilbyr

• Sterk tilhørighet i en liten og åpen organisasjon med et fremoverlent og kompetent arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons- og forsikringsavtaler
  • Oppstart etter avtale

Tror du dette kan være drømmejobben for deg? Ta kontakt med oss i dag. Vi ser frem til å høre fra deg. Alle søknader vil bli behandlet fortløpende.

Frist: Snarest

E-post: mona.figureskating@gmail.com

Arbeidsadresse: Idrettens hus, Sognsveien 73, 0855 OSLO

Lerøy Sparebanken Øst Fila Borg forvaltning Polar Fuel of Norway Rudy Project Medex