Skøyteforbundet / Nyheter / 2024 / Skøytecamp 2024, 4-9, august, Hamar
Skøytecampen 2023
Skøytecampen 2023

Skøytecamp 2024, 4-9, august, Hamar

Påmeldingen er åpen! 😀 Vi har igjen gleden av å invitere til Skøytecamp på Hamar.

Fjorårets skøytecamp var en stor suksess, og vi fortsetter derfor med et samlet tilbud til både gutter og jenter. Vi tar utgangspunkt i at det blir sommeris i Vikingeskipet og at det også i år blir økter på is.

Skøytecamp 2023.jpg

 

 • Økonomi Prisen er på 2900,- pr deltager. For søsken nr 2 er prisen 1900,-. Iskort og 4 måltider er inkludert i prisen.

Vi oppfordrer klubbene til å gi økonomisk støtte til de som ønsker å delta. Det er flere gode dugnadsmuligheter for klubber og lag som kan gi inntekt til gode formål som dette.

 • Hvor Toneheim Folkehøgskole ligger på Ridabu, og er en av landets største folkehøgskoler. Her er det flere leiligheter som igjen har flere soverom. Her vi utøverne innlosjeres, og her vil vi få servert alle måltider.
 • Hva er målet med denne campen? Det er å skape masse og livslang skøyteglede!  Det skal være gode treninger, skape nye vennskap, god læring og masse mestring. Fet bli masse god trening, tilpasset alle nivåer både på barmark og is.
 • Hvem denne Skøytecampen er for gutter og jenter som er født i 2013 tom 2005. Det vil være trenere og ledere fra forskjellige skøyteklubber.
 • Utstyrsliste
 1. Hurtigløpsskøyter
 2. Trikot
 3. Tynt ullundertøy til istrening
 4. Overtreksdrakt
 5. Undertøy
 6. Treningstøy til basistrening
 7. Joggesko
 8. Noen fritidsklær
 9. Svømmetøy
 10. Sovepose
 11. Laken
 12. Håndklær
 13. Toalettsaker, husk solkrem
 14. Medisiner (ta kontakt om det trengs bistand)

 

 • Reise til Hamar

Du kan enkelt ankomme Hamar med bil, buss, tog og fly fra de fleste plasser i landet. Vi vil legge tilrette for henting fra tog- og busstasjonen på Hamar.

 • Påmelding

Påmeldingfrist er 1.mai. Vi har i år litt større kapasitet mtp antall deltagere, men det er fremdeles prinsippet førstemann til møllen som gjelder.

Link til påmelding finner du her: https://forms.gle/Ae6Q2h9EJnnb1wvY6

Konto nr for betaling: 5134.06.09550

Betalingsfrist  20.07.2023. Merk med navn på deltager. Om klubber betaler inn for flere, send mail med navn.

 • Trenere

Vi ønsker å ha med oss ungdommer/unge voksne som en del av trenerteamet. Dere vil ikke ha hovedansvaret, men være med på øktene og være en del av trenerteamet også i planleggingen av øktene. Dette er en super mulighet for deg som ønsker å få en mer innsikt i rollen som trener, her vil du få delta i planlegging, utførelse og evaluering. Det vil være løpere spredt i både alder og nivå, men det vil tilrettelegges slik at du får trene løpere tilpasset ditt nivå og det vil alltid være ansvarlige hovedtrenere til stede.                                                Du må være mellom 17-24 år. Du vil få alle måltider servert på Toneheim, og en kompensasjon på 3000,- for deltagelsen. Trenger du overnatting ordnes det. Høres dette interessant ut? Send inn en søknad som inneholder:

 • Introduksjon av deg selv, gjerne med bilde
 • Trenererfaring
 • Skøytekarriere
 • Referanse, gjerne to personer

 

 

Vi gleder oss! Velkommen!😄

 

Kontakt på mail: skøytecamp@outlook.com

Kontaktperson: May Alice Aannø, 95184058

 

Lerøy Sparebanken Øst Fila Borg forvaltning Polar Fuel of Norway Rudy Project Medex