Skøyteforbundet / Nyheter / 2020 / Lerøy forlenger sitt engasjement i Skøyteforbundet
Foto: Douwe Bijlsma
Foto: Douwe Bijlsma

Lerøy forlenger sitt engasjement i Skøyteforbundet

Norges Skøyteforbund og Lerøy har forlenget sitt samarbeid ut 2020/21-sesongen. Lerøy har vært en av forbundets aller viktigste samarbeidspartnere helt siden 2012.

- Lerøy har vært Skøyteforbundets generalsponsor over flere år, og har vært med oss i både oppturer og nedturer. Vi er veldig glade for at de nå har forlenget sitt generalsponsorat med enda ett år, sier Skøyteforbundets generalsekretær, Håkon Dahl. I denne tiden vi er inne i, med stor usikkerhet både innenfor idretten og næringslivet er vi ekstra glade for den lojaliteten og engasjementet Lerøy viser. Vi er stolte av å fronte Lerøy som merkevare og sunn og god sjømat, avslutter Dahl.

 

Sverre Lunde Pedersen er glad for å ha Lerøy med på laget.

-Lerøy er en viktig sponsor for oss på grunn av de sunne retningslinjene og verdiene selskapet står for, som vi skøyteløpere kan forene oss med og vi føler at vi sammen står for de rette verdiene i dagens samfunn. Fisk er sunt og viktig for den allmenne helsen, så da er Lerøy en perfekt sponsor for oss skøyteløpere. Det er også litt ekstra gøy at vi er flere løpere fra Vestlandet der Lerøy har sitt hovedkontor, sier Sverre.

Logo Lerøy.jpg

https://www.leroyseafood.com/no/smakfull-sjomat/miljo_og_samfunn/gjor-idrett-mulig-for-enda-flere/

https://www.leroyseafood.com/no/om-leroy/stottespiller/vare-samarbeidspartnere/norges-skoyeforbund/

Lerøy Fila Fuel of Norway ABUS Medex