Skøyteforbundet / Nyheter / 2020 / Godt samarbeid om sprintsatsning
Landslaget og Team Sprint - Rukke.png
Bak: Erik Resell, Magnus Dahle, Bjørn Magnussen, Henrik Fagerli Rukke, Håvard Holmefjord Lorentzen og Simen Kroken. Foran: Sander Mikkelsen, Carina Jagtøyen og Julie Nistad Samsonsen. Martine Ripsrud var ikke tilstede da bilde ble tatt Foto: Christoffer Rukke

Godt samarbeid om sprintsatsning

Sprinterne på forbundslaget og løperne på Team Sprint jobber sammen for nå nye høyder!

Forbundslaget har denne høsten trent i Stavanger, det samme har Team Sprint. Dette skaper større bredde i treningen for våre sprintere og et ekstra trøkk i begge grupper. Målet er at Team Sprint vil fungere som et rekrutteringslag for forbundslaget. 

Gjennom felles treninger, felles treningsprogram og samlinger skal det etableres et godt trenings- og sosialt miljø for løperne, sier generalsekretær Håkon Dahl. Vi ønsker å fortsette den gode utviklingen som har vært på sprint de siste 3-4 årene, og da er det bra at det også er løpere utenfor forbundslagene som utfordrer, og som kan lære av de beste, avslutter Håkon. 

 

Økt bruk av datateknologi til et forbedret analysearbeid for trenere og løpere - er også noe som det jobbes med, i samarbeid med eierne av skøytehallene. Leder for Team Sprint Erik Dahle koordinerer dette arbeidet.

Lerøy Statnett Fila Polar Fuel of Norway ABUS Sparebanken Øst Sparebankstiftelsen DNB