-Ida-6.jpg
Foto: Gunvor Bay

Kun mulighet for lokale stevner

Endringer i retningslinjer åpner kun for stevner i egen kommune. NM-LM 2021 må dessverre avlyses.

OPPDATERT 19.02.2021 kl. 18:30

NM/LM kunstløp 2021 skulle ha blitt arrangert i Sonja Henie ishall 19.-21. mars, avlyses på bakgrunn av de gjeldende restriksjoner i Oslo, samt de nasjonale retningslinjene for stevner som ble presentert for regjeringen i dag. Det er tidligere kommunisert at nasjonale stevner må være tillatt pr. 25.2 for at mesterskapet skal avvikles. Dette for å gi nok tid til forberedelser både for løpere og arrangør. Oslo Skøiteklub vil være arrangør for NM-LM 2022 i Sonja Henie ishall. Vi kommer tilbake til dato.

Det tillates å arrangere lokale stevner:

Retningslinjene pr. 19.2 nasjonalt tillater nå arrangementer innendørs innad i den enkelte kommune for utøvere under 20 år. Det betyr at det kan arrangeres klubbmesterskap, evt. stevne med flere klubber hvor disse er i samme kommune. Det er restriksjoner på 50 personer tilstede i hall, så ved flere deltagere må hallen tømmes og det må rengjøres før neste arrangement starter opp.

Klubbene kan selv ta kontakt med sine lokale dommere /TS/TC. Klubber som ikke har dette kontakter NSFs adm. for videobedømning.

NB! Sjekk retningslinjene som gjelder i klubbens kommune. Det er mange kommuner med strengere retningslinjer.

Øvrige stevner:

RM SKK: Kan gjennomføres lokalt for SKKs løpere 

RM SIL: Kan gjennomføres lokalt for SIL og  HILs løpere

Nasjonalt stevne Moss avlyses

Lerøy Statnett Fila Polar Fuel of Norway ABUS Sparebanken Øst Sparebankstiftelsen DNB