musikk.PNG

Musikk og elementer sesongen 2020-2021

NSFs stevnebase har fått en ny funksjon, og den gamle løsningen med elementskjema er et tilbakelagt kapittel. Nå skal du også legge til elementene i MIN IDRETT. Slik laster du opp musikk og legger til elementer til stevnet

Etter hver sesong slettes musikken i NSFs stevnebase. All musikk lastet opp før 1.mai er nå slettet og det er klart for å laste opp ny musikk, samt å legge til elementer. Hvis du har lastet opp musikken etter 1.mai ; logg deg inn og sjekk at alt er i orden.

Alle løpere laster opp sin musikk og legger inn elementer til NSFs Stevnebase via Min Idrett. Dette gjøres kun en gang pr. sesong med mindre det er endringer i musikken og elementer i løpet av sesongen. 

Alle løpere må ha med backup på USB-stick med mp3 eller mp4 merket med navn.

Veiledning for opplasting av musikk og elementer pr 16.9.2020 pdf

Chrome kan lastes ned her: https://goo.gl/jYXP6Z  

Nettleseren Chrome MÅ benyttes

Vi ber om at alle løpere som planlegger å delta i stevner laster opp musikk og legger inn elementer i starten av sesongen ( innen 20.september), og endringer må lastes opp senest 1 uke før stevnestart.

Oppvisning og Veteran Artistic laster kun opp musikk, ikke elementer.

NB: Hvis du bytter klasse, feks fra Cubs under13 til Cubs over 13 må du laste opp musikken og legge inn elementer på nytt.

 

Lerøy Statnett Fila Polar Fuel of Norway ABUS Sparebanken Øst Sparebankstiftelsen DNB