Skøyteforbundet / Nyheter / 2022 / Fartsfylt lørdag i Bergen
Alle foto: Henning Luke Tørnby
Alle foto: Henning Luke Tørnby

Fartsfylt lørdag i Bergen

Lørdag 29. oktober arrangerte Bergen Roller Derby mini-turneringen Fjord Feud for fjerde gang, og første gang etter pandemien. Turneringen markerte også klubbens tiårsjubileum.

Motstandere var blant annet det såkalte «challengelaget» Tigerbartaljonenen, med spillere fra både Nidaros Roller Derby og Oslo Roller Derby. De var raskt på pletten og stilte lag når den opprinnelige planlagte motstanderen, Helsinki Roller Derby C, måtte trekke seg på kort varsel. Den andre motstanderen var Oxford Roller Derby.

Turneringen var en såkalt «triple header», med tre kamper. Oxford vant en mot Bergen, Tigerbartaljonen vant to, og Bergen tapte begge, uten at det la noen demper på stemningen hos arrangørene. Det var deilig å endelig få lov til å spille derby på hjemmebane igjen!

Officials (dommere på og uten skøyter) kom fra i alt sju nasjoner. Tusen takk til Sparebankstiftelsen (prosjekt roller derby-midler), som var med å sponse reisen for Tigerbartaljonen og medical, takk også til Bergen kommune, Obos og Audhild Viken for sponsormidler. Vi hadde også mange andre fine samarbeidspartnere som hjalp oss til å få dette på plass, en spesiell takk til Deng Roller Derby Shop og Kopibutikken i Bergen!

Resultater:

Wet City Rollers - Bergen Roller Derby vs Oslo Roller Derby + Nidaros Roller Derby (Tigerbartaljonen) 177-260

Wet City Rollers - Bergen Roller Derby vs Oxford Roller Derby 138-247

Oxford Roller Derby vs  Oslo Roller Derby + Nidaros Roller Derby (Tigerbartaljonen)  177-185

Her kan du se kampene

_DSC1167.jpg

_DSC1105.jpg

Lerøy Sparebanken Øst Fila Borg forvaltning Polar Fuel of Norway Rudy Project Medex