Skøyteforbundet / Nyheter / 2020 / Hilsen fra presidenten: Stavanger er Norges skøyteby denne helgen
Mona oktober 2020.jpg

Hilsen fra presidenten: Stavanger er Norges skøyteby denne helgen

Stavanger er uten tvil Norges skøyteby denne helgen, med Norges Cup i både hurtigløp og kunstløp.

Endelig er sesongen skikkelig i gang også for hurtigløperne med Norges Cup 1 i Sørmarka. Her er forbundslaget på plass, sammen med mange andre dyktige, talentfulle og ikke minst hardtarbeidende skøyteløpere.

Samtidig skal flere av de beste kunstløperne våre, både på senior og junior-nivå, konkurrere i Siddishallen, også de i Norges Cup.

Uansett hvilken is-arene man er på i Stavanger denne helgen, er man sikret topp skøytesport og flotte idrettsprestasjoner.

Det er også flott at vi i disse spesielle tider klarer å arrangere konkurranser og løp for våre aktive, selv om det vil være med begrensede muligheter for publikum.

Kunstløpskonkurransen kan du imidlertid følge her: 

NC kunstløp - Stavanger

Og live-streaming av Norges Cup i hurtigløp finner du her:

Streaming NC 1 - Stavanger 

Jeg vil imidlertid benytte anledningen til å rette en stor takk til dere i Stavanger, og alle dere andre som er med å muliggjøre konkurranser for våre aktive som foregår trygt og innenfor smitteverninstrukser.

Så gjenstår det bare å ønske arrangørene og ikke minst de aktive lykke til med helgens konkurranser. Husk å holde avstand, vaske hender og ikke minst heie på hverandre.

 

God skøytehelg!

Mona Adolfsen.jpg

Mona Adolfsen

President, Norges Skøyteforbund

Lerøy Statnett Fila Polar Fuel of Norway ABUS Sparebanken Øst Sparebankstiftelsen DNB