Landslaget og medtrenende 2021-2022

Mental trening i fokus

Idretten vår krever mye av løperne, og ofte er den mentale biten det siste lille ekstra som skal til for å lykkes. På landslagssamlingen i desember stod mentaltrening på agendaen.

(Reklame) Mental trening bør være en naturlig del av treningshverdagen til løpere når de når et visst nivå. Da Regina Jensen ble ansatt som sportssjef ønsket hun at mentaltreningen til landslagsløperne skulle settes mer i system. NSF har derfor inngått en avtale med Astrid Lauritzen fram til 2026.

Astrid har også jobbet med forbundsløpere tidligere, men vil nå jobbe enda tettere med løperne. Under samlingen i desember jobbet de med hvordan løperne kan håndtere motgang og press. Løperne fikk konkrete verktøy, de har diskuterte i grupper og gjorde seg refleksjoner rundt temaet. I tillegg fikk de en innføring i mindfulness og hvordan de kan bruke det aktivt i hverdagen.

Astrid jobber også med løpere utenfor forbundsgruppen på forespørsel. dinmentaltrener.no

logo astrid.jpg

mental trening.jpg

Mental trening stod på programmet på samlingen i desember