

NSF DIGITALT STEVNE March 20th, 21st & 23rd

SATURDAY 20th

TECHNICAL PANEL					
13:50		Zoom Meeting starts			
14:00		Opening words from the Organizing Committee			
14:05	Each Pa	Each Panel goes to their Breakout Rooms and Event Coordinators go over checklists			
14:10		TP Pre-event Meeting			
14:15		Event Starts for TP			
TIME	NUMBER	EVENT	# of skaters		
14:15	102	Debs A Boys	1		
14:20	105	Novice A Boys	1		
14:25	103	Novice Girls	2		
14:35		5 min break to check ok			
14:40	104	Novice A Girls	10		
15:50	10 min break				
16:00	104	Novice A Girls	3		
16:20	110	Senior Ladies	1		
16:30	111	Senior A Ladies	2		
16:40	Closing Debriefing				
17:00	Refer	Referee and Technical Controller validate the results in a private breakout room			
17:00	End of the event for TP				

JUDGING PANEL					
13:50	Zoom Meeting starts				
14:00		Opening words from the Organizing Committee			
14:05	Each Pa	anel goes to their Breakout Rooms and Event Coordinators go over o	checklists		
14:10	Judges Pre-event Meeting				
14:30	Event Starts for Judges				
TIME	NUMBER	EVENT	# of skaters		
14:30	102	Debs A Boys	1		
14:35	105	Novice A Boys	1		
14:40	103	Novice Girls	2		
14:50	14:50 5 min break to check ok				
14:55	104	Novice A Girls	10		
16:00		10 min break			
16:10	104	Novice A Girls	3		
16:35	110	Senior Ladies	1		
16:40	111	Senior A Ladies	2		
16:55	16:55 Closing Debriefing				
17:00	Referee and Technical Controller validate the results in a private breakout room				
17:15		End of the event for Judges			

SUNDAY 21st

		TECHNICAL PANEL	
13:50		Zoom Meeting starts	
14:00		Opening words from the Organizing Committee	
14:05	Each Pa	anel goes to their Breakout Rooms and Event Coordinators go over o	checklists
14:10		TP Pre-event Meeting	
14:15		Event Starts for TP	
TIME	NUMBER	EVENT	# of skaters
14:15	106	Debs Girls	10
15:15		10 min break	

15:25	106	Debs Girls	12
16:40		10 min break	
16:50	107	Debs A Girls	10
18:00		Closing Debriefing	
18:10	Referee and Technical Controller validate the results in a private breakout room		
18:15		End of the event for TP	

		JUDGING PANEL		
13:50		Zoom Meeting starts		
14:00		Opening words from the Organizing Committee		
14:05	Each Pa	Each Panel goes to their Breakout Rooms and Event Coordinators go over checklists		
14:10		Judges Pre-event Meeting		
14:30		Event Starts for TP		
TIME	NUMBER	EVENT	# of skaters	
14:30	106	Debs Girls	10	
15:30		10 min break		
15:40	106	Debs Girls	12	
16:55		10 min break		
05:05	107	Debs A Girls	10	
18:15		Closing Debriefing		
18:25	Referee and Technical Controller validate the results in a private breakout room			
18:35		End of the event for Judges		

TUESDAY 23rd

		TECHNICAL PANEL		
16:50	Zoom Meeting starts			
17:00		Opening words from the Organizing Committee		
17:05	Each Pa	Each Panel goes to their Breakout Rooms and Event Coordinators go over checklists		
17:10		TP Pre-event Meeting		
17:15	Event Starts for TP			
TIME	NUMBER	EVENT	# of skaters	
17:15	108	Junior Ladies	10	
18:30		10 min break		
18:40	109	Junior A Ladies	10	
20:00		Closing Debriefing		
		Referee and Technical Controller validate the results in a private breakout room		
20:10	Refer	ee and Technical Controller validate the results in a private breakou	it room	

		JUDGING PANEL		
16:50		Zoom Meeting starts		
17:00		Opening words from the Organizing Committee		
17:05	Each Pa	Each Panel goes to their Breakout Rooms and Event Coordinators go over checklists		
17:10		TP Pre-event Meeting		
17:30	Event Starts for Judges			
TIME	NUMBER	EVENT	# of skaters	
17:30	108	Junior Ladies	10	
18:45		10 min break		
18:55	109	Junior A Ladies	10	
20:15		Closing Debriefing		
20:25	Referee and Technical Controller validate the results in a private breakout room			
20:30		End of the event for Judges		